Een gezond jaar en…

…mooie helende creativiteit wens ik jou!
Of het nu dansen, tekenen, haken, slapen of mindful wandelen is!
Geniet van je creatieve me-time, het gaat zo snel!

Ik ben best goed met klokjes, knopjes, schuifjes, hendeltjes en tandwieltjes.
Maar toen er midden in de nacht een wekker aan het krijsen sloeg en ik ruw uit diepe slaap gerukt werd, kon ik alleen maar suf op het prul te timmeren…
Ook door een fanatiek stuiterende en racende poes Aroa. Yippie. Mam opstaan! Ontbijt! Zuchtend gooide ik maar een rinkelende kittenbal door de CoBus, waar Roa als een olifantje achter aan roffelde.

Ik raak snel de tijd kwijt. Je dacht zeker dat  je in een tiny-house-bus niks kwijt kunt raken. Deze kwibus wel. Die tijd, maar ook mijn bril, agenda en foon spelen verstoppertje met mij. Omdat ik alleen met Aroa woon, kan ik niemand ff vragen m’n nummer te bellen. Of… ik kan superslimme Roa een mobieltje geven… hm

Om mezelf aan tijd te houden, had ik een paar alarm klokjes van twijfelachtige makelij gekocht. Lodderig timmerde, draaide en schoof ik er op los. Het lor krijste maar door. Niks hielp. Alleen kletterde het batterij-klepje en de batterij op de grond.

Klaarwakker aan het creëren

In de verlossende stilte bestudeerde ik het onding samen met nieuwsgierige Roa, zodat het die stunt niet zou herhalen. Bleek ik met een moe hoofd aan een verkeerd knoppie gedraaid of getrokken, gedrukt of geschoven had. Weet ik veel.
Klaar wakker greep ik m’n laptop maar (nadat Roa met een kattenknabbel eindelijk rustig tegen me kroop) voor de volgende halte van de Go&Glow art journal reis.

Dank je wel trouwens voor de lieve reacties van mee-reizigers. Ik geniet nog meer van het creëren van de haltes als jullie er ook plezier hebben. Je kunt nog steeds instappen als je je thuis zit te vervelen…
Ook met het ontwikkelen van online de creatieve dankbaarheids training gaat het lekker. 12 januari ben ik op de opleiding aan de beurt om de CobiCreation online leeromgeving vorm te geven. Er komt meer bij kijken dan ik dacht. Maar met gereserveerde ‘school’-tijd en het werken aan helende creativiteit verschijnt er straks wat moois voor je.

Meer info over de Go & Glow of Creatieve dankbaarheid Training? cobigaasbeek@gmail.com

Liefs, Cobi

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag