Inschrijfformulier

Creatieve Flow Activiteiten 

Schrijf je hier in voor een ontspannende Creatieve Flow

Inschrijfformulier Creatief Flow Weekend

Flow activiteiten

Akkoordverklaring

1 + 15 =

Voorwaarden bij het inschrijfformulier :

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
En met ondergenoemde betalings- en annuleringsregeling en voorwaarden. 

Bij een Flow weekend arrangement kun je onbeperkt deelnemen aan alle workshops en buitenactiviteiten. Kies vrij waaraan en hoe lang je met een activiteit mee doet. Wij behouden ons het recht voor, om in onverwachte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.

Aanmelding: De inschrijving gebeurt nog handmatig. Na inschrijving krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met een factuur (betaling via betaalverzoek) en overige informatie. De bevestiging kan ook door instellingen op je computer in je spambox terecht komen. Als je na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan een mail naar cobigaasbeek@gmail.com of whatsapp naar 06-10112879.

Je betaalt € 100,- aan bij inschrijving. Het resterende bedrag voor de meerdaagse activiteiten moet 6 weken voor de activiteit voldaan zijn. Wordt daarna pas ingeschreven, dan moet het bedrag in een keer betaald worden.

Kosten van een compleet Creatief Flow Weekend zijn inclusief: Welkomscadeautje, de overnachtingen, het volgen van alle onderdelen van het programma van het weekend, alle workshop materialen op basis van fair use, gebruik gereedschappen en atelier, alle maaltijden in het arrangement, onbeperkt koffie, thee, sap en fruit. Zie hiervoor ook de Creatief Flow weekend pagina.

Beddengoed: In verband met hygiene graag een eigen eenpersoons hoeslaken, kussensloop en dekbedhoes meenemen naar Savita.

Verzekering: Zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering! Een aansprakelijkheidsverzekering is ook geen overbodige luxe.

Annuleren: Mocht je willen annuleren dan betaal je 80% van het bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. 100% binnen 4 weken voor de aankomstdatum. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Dieetwensen: Mocht er sprake zijn van een lactose of gluten allergie, meldt je dit op tijd. Op Savita worden vegetarische maaltijden geserveerd. En er wordt rekening gehouden met een gluten- en lactose dieet. Voor andere dieten zul je eigen aanvullingen mee moeten nemen.

Heb je nu al zin in 
een beetje creatieve me-time?

DOE DE GRATIS MINI CURSUS!

cobi@cobicreation.com | + 316-10112879  |  Nieuweweg 5  4031MN  INGEN

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag