Creatieve Workshops

Een inspirerende activiteit doen?
Met een prachtig eigen kunstwerk waar jij heel lang blij van blijft?
Niet creatief? Echt wel!

Creatieve Workshop
Mindful en helend

ART JOURNALEN

Jouw visuele dagboek waar je blij van wordt.
Een art journal, creatief dagboek of kunstdagboek… dat je helpt je verwachtingen (teleurstelling) en perfectionisme los te laten. Een fijne en veilige plek waar je kunt experimenteren. Schrijven, tekenen, klodderen, fantaseren, herinneren, verwerken, plezier maken en genieten. Waar je gevoelens en emoties op papier kwijt kunt. Via woorden naar beelden of juist andersom. Iedereen kan het. Niks moet en alles mag ♥

Creatieve Workshop
Ontspannend

HANDLETTEREN

workshop handletteren

Vorm je handschrift om tot een blikvanger.
Handletteren is geen kalligraferen of gewoon netter schrijven. Het is mooie letters tekenen en versieren. Dat lijkt lastig. Maar je hoeft echt geen groot tekentalent te zijn om fraaie letters te maken. Met handige tips & trucs en wat oefening krijg je al snel en makkelijk heel toffe resultaten met je eigen handschrift.
Maak met veel plezier jouw letters mooi en persoonlijk op bijv. cadeautjes, een kaart of in je art journal!

Creatieve Workshop
Mindful innerlijke wijsheid

INZICHT COLLAGE

Vind antwoord op vragen die je bezig houden om een leuker leven te creëren.
Met eenvoudige materialen maak je collages in een art journal of op een stevige kaart. De inzichtcollages kunnen je helpen antwoorden te vinden op vragen die in je leven opkomen. En helpen je om toegang te krijgen tot je eigen diepe wijsheid. Gun jezelf meer duidelijkheid en geluk. Laat je zelfliefde en zelfvertrouwen groeien door middel van deze leuke creatieve uiting.

Creatieve Workshop
Helende symboliek

XL DROMENVANGER

Slaap beter met je eigen grote dromenvanger.
Indianen geloven dat je met een zelfgemaakte dromenvanger nare dromen kunt tegenhouden jou te bezoeken in je slaap. De reacties op de prachtige  dromenvangers gemaakt in mijn workshops bevestigen dit heerlijke inzicht.
Wil jij een mooie decoratie mèt beschermende energie èn prachtige symboliek in je eigen favoriete kleuren en materialen? Maak en beleef deze blikvanger met veel relaxed plezier.

Creatieve Workshop
Mindful ontspannend

OCEANDRUM MAKEN

Maak je eigen unieke klank-instrument
Een oceandrum is een instrument dat door beweging klanken van zacht rollende kustgolven laat horen. Het is heerlijk om naar te luisteren en om te zien. Het geluid werkt hypnotiserend en kalmerend. Het raakt de plek in je binnenste waar verlangens en herinneringen verborgen liggen. Het laat je intens en mindful ontspannen. Maak jouw eigen unieke rustgevende oceandrum.

Creatieve Workshop
Mindful intenties

LEVENSKETTING

workshop handletteren

Jouw unieke sieraad, levensketting of interieurjuweel met edelstenen
In een reis naar je hart vol dromen en wensen ga je een meer duidelijke levensrichting ontdekken. Met een betere focus en nieuwe doelen. Deze inzichten vertaal je naar intuïtief gekozen edelstenen. Ook kun je stenen verwerken, die je geliefden verbeelden. De edelstenen in je juweel geven je kracht om je doelen te bereiken.

Creatieve Workshop
Ontspannend

ART CLAY SILVER

Een bijzonder zilveren sieraad
Een ring, hanger, amulet… Je persoonlijke zilveren sieraad maak je helemaal zelf van Art Clay Silver. Een kneedbare zilverklei. Makkelijk te vormen, bestaand uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Zilverklei verandert in puur zilver bij verhitting. Wilde je altijd al een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of persoon? Met een zilveren sieraad draag je hen altijd bij je.

Creatieve Workshop
Intuïtief ontspannend

TEKENEN SCHILDEREN

Samen intuïtief tekenen en/of schilderen zorgt voor plezier en verbinding
In een speciaal samengestelde laagdrempelige workshop wordt je uitgenodigd om liefdevol los te laten. Loslaten van perfectie, controle, angst, stress. Ervaar in deze vrolijke workshop plezier, zelfvertrouwen acceptatie en verbinding. Een fijne en leuke aanvulling voor je vriend(inn)en-, familie-, teambuilding- of vrijgezellen-dag

Creatieve Workshop
Mindful ontspannend

3D MOZAÏEKEN

workshop handletteren

Jouw kunstige eye-catcher
Het leggen en “passen” van mozaïek-scherfjes brengt je in een soort van ontspannen meditatie gevoel. En nee, dat is geen eng zweverig iets. Het betekent gewoon dat je drukke Westerse mind in heerlijke rust komt. In het nu blijft. Want gisteren is geweest en morgen komt nog. Dus geniet van je creatieve reis in het nu. Waaraan je een prachtig eigen gemaakt tuin- of balkon kunstwerk overhoudt. Waarvan je thuis nog jaren kunt genieten.

Creatieve Workshop
Mindful ontspannend

RELIËF MOZAÏEKEN

Een blikvanger in jouw favo-kleuren in de tuin
Mozaïek wordt ook wel actieve meditatie genoemd.
Tijdens het leggen van keramiekscherfjes, -vormen en glasstenen kom je uit je drukke hoofd. Relaxt ga je naar in een rustig hart. Je bent heerlijk in het hier en nu. Terwijl je  van hoogwaardig weerbestendige materialen een decoratie in ondiep reliëf laat ontstaan op een geprepareerde stapsteen. Een blikvanger in bijv. je grintpad.

Creatieve Workshop
Mindful ontspannend

 MANDALA WEVEN

creatieve workshop mandala weven creatief atelier

Een prachtige Tibetaanse wanddecoratie
Wil of kan jij niet mediteren op een kussentje? Stil zitten en nergens aan denken? Hoe dan? Vanuit de kern van een mandala (jouw hart) gaat dit als vanzelf. Door de draden van de mandala rond en rond te weven, beleef je heerlijke ontspanning. Je emoties en gevoelens worden gereset. Een verrassende workshop vol verdieping, zelfreflectie en mindfulness.
10-16 u € 75,- p.p.
min. 2 personen

Creatieve Workshops
ontspannend

NATUURORNAMENT

creatieve workshop winterhart kersthart winterkrans winterhart

Vier de liefde met een natuurlijk ornament
Altijd!
Een liefdevol uitnodigend hart of krans op de deur… of in huis. En dat helemaal zelf gemaakt. Van een paar takken naar een prachtig gevormd en versierd outdoor of indoor natuurjuweel. In december of februari is er elk jaar een datum op de agenda gepland, maar… Wil je deze mooie decoratie in een ander seizoen maken? Dan is dat natuurlijk ook in overleg mogelijk.

Creatieve Workshop
Ontspannend

GIGA TUINBLOEM

workshop handletteren

Een vrolijk “prik” statement
Maak in een ontspannen gezellige workshop een unieke reuzen bloem. Experimenteer, knip, schilder, snijdt en lijm jouw grote vrolijke blikvanger voor je huis of tuin. Maak creatief plezier en wordt heel blij van dit fleurige kunstwerk.
Dagdeelworkshop van 3 uur € 23,-

Creatieve Workshop
Mindful intenties

BESCHERMKRISTAL

Jouw unieke interieur-juweel / beschermkristal
Laat de zon binnen in je hart en je huis. Ontwerp en maak je persoonlijke beschermkristal. Hang deze op een plek waar het juweel de zon kan vangen. Het zonlicht zal door de kristal heen in veel kleuren uiteen vallen. De energie van deze vrolijke lichtjes reinigen en herstellen de balans in de ruimte.

Creatieve Kring
VrouwenVerbinding

CREAKRING

creatieve workshops creatieve vakantie creatief weekend

Een veilige plek voor vrouwen in verbinding
1x per maand is er in Veenendaal een creatieve kring voor vrouwen 

Create your own sunshine met

CREATIVITEIT

creatieve workshops creatieve vakantie creatief weekend

Waarom Creativiteit?
Creatief zijn:
– is goed voor je lichaam, geest, hart en ziel
– maakt je blij en geeft energie
– zorgt voor minder angst gevoelens en minder stress
– verbetert je concentratie
– verwerkt negatieve gevoelens en gedachtes sneller
– zorgt voor betere verwerking van aanwezige rouw en trauma
Eigenlijk logisch…

Een cursus of workshop volgen bij Cobi is zinvol, ook al denk je dat je niet creatief bent. Het is een kwestie van beginnen. Met haar uitleg en begeleiding krijg je een resultaat wat je van tevoren nooit verwacht had. Meestal heb ik een doel, omdat ik een cadeau voor een iemand anders maken wil. En dan bedenk wat die ander mooi vindt en niet ikzelf. Met het voor mij zo belangrijke advies en de hulp van Cobi ontstaat er dan een prachtig werkstuk. En bovenal veel gezelligheid.
Hennie Otte, moeder, oma en overoma

Cobi is een echte kunstenaar. Ze kan heel goed met mensen omgaan, heeft veel geduld en is een lieverd. Dat zorgt ervoor dat ik het geweldig vind om bij haar een workshop te volgen. Want ook al vind je jezelf niet creatief, inmiddels weet ik dat in iedereen een kunstenaar zit en creativiteit heerlijk rustgevend kan zijn. Een van de workshops was met vriendinnen en (schoon)zussen voor mijn verjaardag. Wat een superleuke dag! In het begin waren sommigen (dachten dus niet creatief te zijn) wat sceptisch, maar uiteindelijk had iedereen het heel leuk en gezellig! Liefs van mij,
Mirjam Willigenburg, alg. med. Fietsdomein

CREATIEVE WORKSHOP OP MAAT

Wil jij een onvergetelijke workshop op locatie? In een brainstormsessie komen we tot jouw speciaal samengestelde creatieve activiteit (voor elk budget)

Intuïtief schilderen of tekenen met een vriendinnenweekend?

Een speciaal thema waar een workshop bij bedacht moet worden?

Een familiedag waarop je een creatieve bezigheid wilt doen?

Een ontspanningsworkshop tijdens een weekend uit?

Een workshop aangepast aan jouw wensen?

cobi@cobicreation.com | + 316-10112879  |  Nieuweweg 5  4031MN  INGEN

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag