Creatieve Workshops

Een inspirerende creatieve workshop of activiteit doen?
Niet creatief? Echt wel!
Zo nodig stap voor stap begeleiding in je proces ♥

Creatieve herfst- en winter Workshop 

PADDENSTOEL MOZAÏEKEN

Prachtige weerbestendige gemozaïekte paddenstoelen in je tuin, waar je echt jarenlang plezier van hebt? Dat kan!
Je kunt zelf één of meerdere van deze kunstwerkjes maken in Cobi’s atelier of bij jezelf thuis. En ook nog in je favoriete kleuren.

Atelier workshop 10 – 16 uur € 75,- p.p.
Met minimaal 2 personen te boeken.
Inclusief alle materialen voor 2 kleine of 1 grote paddenstoel, koffie, thee, sap en lekkers. Lunch op basis van potluck.
Mozaïek DIY pakket: (excl. verzendkosten)
klein ∅ 17 cm € 27,50
groot ∅ 27 cm: € 37,50
Mail of klik op whatsapp icoon rechtsonder voor meer info, boeken of bestellen vaneen kleurige workshopdag of pakket. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en je wens.

Creatieve Workshop
Mindful en helend

ART JOURNALEN

Jouw visuele dagboek dat je helpt te ontspannen en te resetten.
Een art journal, creatief dagboek of kunstdagboek… een fijne en veilige plek waar je kunt experimenteren, schrijven, tekenen, klodderen, fantaseren, je perfectionisme loslaten, herinneren, verwerken, plezier maken en genieten. Je ontdekt hoe je gevoelens en emoties op papier kwijt kunt. Hoe je via woorden tot beelden komt of juist andersom. Iedereen kan het, niks moet, maar alles mag ♥

Creatieve Workshop
Ontspannend

HANDLETTEREN

workshop handletteren

Vorm je handschrift om tot een blikvanger.
Handletteren is geen kalligraferen of gewoon een beetje mooi schrijven. Het is mooie letters tekenen en versieren. Dat lijkt lastig. Maar je hoeft geen groot tekentalent te zijn om fraaie letters te maken. Met handige tips & trucs en wat oefening krijg je al snel en makkelijk heel toffe resultaten met je eigen handschrift.
Maak met veel plezier jouw letters mooi en persoonlijk op bijv. cadeautjes, een kaart of in je art journal!

Creatieve Workshop
Mindful innerlijke wijsheid

INZICHT COLLAGE

Vind de antwoorden op vragen diep in je binnenste met inzicht collages om een gelukkiger leven te creëren.
Met eenvoudige materialen maak je collages die je kunt maken in een art journal of op een stevige kaart. De inzichtcollages kunnen je helpen antwoorden te vinden op vragen die in je leven opkomen en om toegang te krijgen tot je eigen diepe wijsheid. Geef jezelf meer duidelijkheid en geluk. Laat je zelfliefde en zelfvertrouwen groeien.

Creatieve Workshop
Helende symboliek

XL DROMENVANGER

Ontspan met een prachtige zelfgemaakte grote dromenvanger.
Indianen geloven dat je met een zelfgemaakte dromenvanger nare dromen kunt tegenhouden om jou te bezoeken in je slaap. De reacties op de dromenvangers gemaakt in mijn workshops bevestigen dit geloof.
Wil jij een mooie decoratie met beschermende energie en prachtige symboliek in je eigen kleuren en materialen? Maak en beleef deze blikvanger met veel plezier.

Creatieve Workshop
Mindful ontspannend

OCEANDRUM MAKEN

Een rustgevend klankinstrument
Een oceandrum is een instrument dat klanken van zacht rollende kustgolven laat horen. Het is prachtig om naar te luisteren en te zien. Het geluid werkt hypnotiserend en kalmerend. Het raakt de plek in je binnenste waar verlangens en herinneringen verborgen liggen. Diepe gevoelens komen boven en laten je intens en mindful ontspannen. Maak jouw eigen oceandrum in Frankrijk.

Creatieve Workshop
Mindful intenties

LEVENSKETTING

workshop handletteren

Jouw unieke sieraad, levensketting of interieurjuweel met edelstenen
In een reis naar je hart vol dromen en wensen ga je een meer duidelijke levensrichting ontdekken. Met een betere focus en nieuwe doelen. Deze inzichten vertaal je naar intuïtief gekozen edelstenen. Ook kun je stenen verwerken, die je geliefden verbeelden. De edelstenen in je juweel geven je kracht om je doelen te bereiken.

Creatieve Workshop
Ontspannend

ART CLAY SILVER

Een bijzonder zilveren sieraad
Een ring, hanger, amulet… Je persoonlijke zilveren sieraad maak je helemaal zelf van Art Clay Silver. Een kneedbare zilverklei.  Makkelijk te vormen, bestaand uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Zilverklei verandert in puur zilver bij verhitting. Wilde je altijd al een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of persoon? Met een zilveren sieraad draag je het altijd bij je.

Creatieve Workshop
Intuïtief ontspannend

TEKENEN-SCHILDEREN

Samen intuïtief tekenen en/of schilderen zorgt voor verbinding en plezier
In een speciaal samengestelde laagdrempelige workshop wordt je uitgenodigd om liefdevol los te laten. Loslaten van perfectie, controle, angst, stress. Ervaar in deze vrolijke workshop plezier, zelfvertrouwen acceptatie en verbinding. Een super leuke aanvulling voor je vriend(inn)en-, familie-, teambuilding- of vrijgezellendag

Een cursus of workshop volgen bij Cobi is zinvol, ook al denk je dat je niet creatief bent. Het is een kwestie van beginnen. Met haar uitleg en begeleiding krijg je een resultaat wat je van tevoren nooit verwacht had. Meestal heb ik een doel, omdat ik een cadeau voor een iemand anders maken wil. En dan bedenk wat die ander mooi vindt en niet ikzelf. Met het voor mij zo belangrijke advies en de hulp van Cobi ontstaat er dan een prachtig werkstuk. En bovenal veel gezelligheid.
Hennie Otte, moeder, oma en overoma

Creatieve Mindfulness Workshop 

CIRCLE OF LIFE MANDALA

8-zijdige Tibetaanse mandala weven
10 – 16 uur € 75,- p.p.
Met minimaal 2 personen te boeken.
Treed vanuit het hart van de mandala (jouw hart) naar buiten. Door de draden van de mandala rond en rond te weven beleef je ontspanning door creatieve meditatie. Je emoties en gevoelens worden gereset. Een verrassende workshop vol verdieping, zelfreflectie en mindfulness.
Boek hier een mandala workshopdag. Geef je naam, adres, telefoonnummer door.

Cobi is een echte kunstenaar. Ze kan heel goed met mensen omgaan, heeft veel geduld en is een lieverd. Dat zorgt ervoor dat ik het geweldig vind om bij haar een workshop te volgen. Want ook al vind je jezelf niet creatief, inmiddels weet ik dat in iedereen een kunstenaar zit en creativiteit heerlijk rustgevend kan zijn. Een van de workshops was met vriendinnen en (schoon)zussen voor mijn verjaardag. Wat een superleuke dag! In het begin waren sommigen (dachten dus niet creatief te zijn) wat sceptisch, maar uiteindelijk had iedereen het heel leuk en gezellig! Liefs van mij,
Mirjam Willigenburg, alg. med. Fietsdomein

CREATIEVE WORKSHOP OP MAAT

Wil jij een onvergetelijke workshop op locatie? In een brainstormsessie komen we tot jouw speciaal samengestelde creatieve activiteit (voor elk budget)

Intuïtief schilderen of tekenen met een vriendinnenweekend?

Een speciaal thema waar een workshop bij bedacht moet worden?

Een familiedag waarop je een creatieve bezigheid wilt doen?

Een ontspanningsworkshop tijdens een weekend uit?

Een workshop aangepast aan jouw wensen?

cobigaasbeek@gmail.com | + 316-10112879  |  Veenendaalseweg 19, 6745XJ  De Klomp

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag