Inschrijfformulier

CREATIEVE WORKSHOPS 

“Create your own sunshine”
Schrijf je in voor meer plezier en energie

inschrijfformulier Creatieve Workshop

Creatieve Workshops

Akkoordverklaring

10 + 4 =

Voorwaarden bij het inschrijfformulier :

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
En met ondergenoemde betalings- en annuleringsregeling en voorwaarden. 

Wij behouden ons het recht voor, om in onverwachte situaties door bijv. afhankelijkheid van levering van materialen, kleine wijzigingen in het programma aan te brengen.

Aanmelding: Bij het versturen van dit formulier, verplicht je je tot betaling van de workshop waarvoor je je ingeschreven hebt.
De inschrijving gebeurt nog handmatig. Na inschrijving krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met een factuur (betaling via betaalverzoek) en overige informatie. De bevestiging kan ook door instellingen op je computer in je spambox terecht komen. Als je na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan een mail naar cobigaasbeek@gmail.com of whatsapp naar 06-10112879.
Je betaalt de workshopkosten z.s.m. na de bevestigings mail.

Kosten van een creatieve workshop zijn afhankelijk van het geboekte workshop arrangement.
Maar zijn altijd inclusief:
Alle workshop materialen op basis van fair use, onbeperkt koffie, thee, water en lekkers. 
In de bevestigingsmail zullen alle overeengekomen afspraken vermeld worden. Zie hiervoor ook de betreffende workshop site pagina.

Corona: Als organisator van creatieve workshops ben ik me erg bewust van deze verwarrende en onzekere tijd. Het team respecteert ieders mening en houdt rekening met de maatregelen. Ook menen wij dat iedere volwassene respectvol en verantwoordelijk met de situatie om moet kunnen gaan.

Verzekering: Zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering is ook geen overbodige luxe.

Annuleren: Mocht je een workshop willen annuleren dan kan dat natuurlijk. Maar ook als je niet komt, ben je bij een geboekte workshop verplicht te betalen voor je gereserveerde plek. Natuurlijk mag je je plek aan iemand anders geven/verkopen . Zie ook de algemene voorwaarden.

Dieetwensen: Mocht er sprake zijn van een allergie of dieet, meldt dit dan tijdig. Zo kunnen we rekening houden met een eventuele (potluck) lunch. 

Heb je nu al zin in 
een beetje creatieve me-time?

DOE DE GRATIS MINI CURSUS!

cobi@cobicreation.com | + 316-10112879  |  Nieuweweg 5  4031MN  INGEN

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag