Onze Franse Chateau-zomer…

is voorbij. Weken vol creatieve uitdagingen.
Een van de meest absurde challenge was het restafval. Het afvoeren was niet automatisch in de huur verweven … ? Huh? Voor kliko’s was een bezoek aan de burgemeester nodig. Nee, ik verzin ’t niet.

In de stromende regen ging ik de twee joekels met m’n 206-je plus mini-aanhanger ophalen. Samen met de verbijsterde kliko-man lukte het een vuilbak op het karretje vast te sjorren en de andere in de auto te proppen. Er crosste die dag een bezienswaardigheid over het verzopen Franse platteland.

Toen ze later weer retour moesten (na weken zon die dag precies plensregen) hadden Caren en ik beiden een karretje met kliko achter de auto hangen.
Amper op weg vloog C’s dakkoffer met een zwierige zwaai open. Roze satijn fladderde. Voordat de Bh’s, slipjes en negligés de lucht in vlogen, kon schaterende-ikke haar laten stoppen.
Weer op weg vloog een deel-strap van haar kliko af. Ineens had C’s aanhangertje een vrolijke knaloranje stuiterende staart.

Staking stops en salsa

Vooraf de derde stop besloot mijn kliko salsa te dansen. En zich daarbij van knellende elastieken te bevrijden.
En weer even later vloog Carens strap-haak bijna door mijn voorruit. Bijna, zei ik!
Na nog een stakings-poging van mijn stiek-straps, gaven beide vuilbakken het op. Eindelijk mak lieten ze zich terug naar hun huis van bewaring brengen.
En konden wij eindelijk terug naar onze crea-vakantie-cursisten die trappelden van ongeduld voor hun workshops op het chateau.

Onze Creatieve Vakantie Avonturen voor dit jaar zijn ten einde. Maar er zijn nog genoeg mooie workshops in Nederland te beleven!
Inspirerend, vrolijk, kunstzinnig, ontspannend, verbindend enz.

Welkom❤️
Liefs, Cobi

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag