Inschrijfformulier

Creatieve Flow Activiteiten 

Schrijf je hier in voor een ontspannende Creatieve Flow

inschrijfformulier Creatief weekend of -workshop

Flow activiteiten

Akkoordverklaring

11 + 4 =

Voorwaarden bij het inschrijfformulier :

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
En met ondergenoemde betalings- en annuleringsregeling en voorwaarden. 

Bij een Flow weekend arrangement kun je onbeperkt deelnemen aan alle workshops en buitenactiviteiten. Kies vrij waaraan en hoe lang je met een activiteit mee doet. Wij behouden ons het recht voor, om in onverwachte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.

Aanmelding: De inschrijving gebeurt nog handmatig. Na inschrijving krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met een factuur (betaling via betaalverzoek) en overige informatie. De bevestiging kan ook door instellingen op je computer in je spambox terecht komen. Als je na 3 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan een mail naar cobigaasbeek@gmail.com of whatsapp naar 06-10112879.
Je betaalt € 80,- aan bij inschrijving. Het resterende bedrag voor de meerdaagse activiteiten moet 6 weken voor de activiteit voldaan zijn. Wordt daarna pas ingeschreven, dan moet het bedrag in een keer betaald worden.

Kosten van een compleet Creatief Flow Weekend zijn inclusief: Welkomscadeautje, 2 overnachtingen, het volgen van alle onderdelen van het programma van het weekend, alle workshop materialen voor het Handletteren en Artjournalen op basis van fair use, voor het natuurjuweel inclusief € 50,- edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, sap en fruit, beddengoed. Zie hiervoor ook de Creatief Flow weekend pagina.
Kosten voor een Creatieve Flow Dag zijn inclusief: alle workshop materialen voor het Handletteren en Artjournalen op basis van fair use, voor het natuurjuweel inclusief € 50,- edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, sap en fruit. Zie hiervoor ook de Creatief Flow weekend pagina.

Corona: Als organisator van de Flow activiteiten ben ik me erg bewust van deze verwarrende en onzekere tijd. Het team respecteert ieders mening en houdt rekening met de maatregelen. Ook menen wij dat iedere volwassene respectvol en verantwoordelijk met de situatie om moet kunnen gaan.

Verzekering: Zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering is ook geen overbodige luxe.

Annuleren: Mocht je willen annuleren dan betaal je 80% van het bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. 100% binnen 4 weken voor de aankomstdatum. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Dieetwensen: Mocht er sprake zijn van een allergie of dieet, meldt je dit tijdig. Zo mogelijk houden we hier rekening mee. Veranderingen in het geplande menu door diëten betekenen altijd extra tijd en kosten. Per dieetmaaltijd rekenen we daarom een toeslag van € 5,-

Heb je nu al zin in 
een beetje creatieve me-time?

DOE DE GRATIS MINI CURSUS!

cobigaasbeek@gmail.com | + 316-10112879  |  Nieuweweg 5  4031MN  INGEN

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag